Contact

Heb je vragen? Stuur ons een bericht!

Locatie

Spoordijk 68, 5018GH Tilburg

Telefoon nummer

+31 6 

E-mail

Verstuur een bericht

FAQ

Veel gestelde vragen

Hier vind je het antwoord op vragen die we veel krijgen. Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op via de mail, het contactformulier of per telefoon.

Voor wie is KVW HeKoS?

In principe mag elk kind van de basisschool meedoen aan KVW HeKoS. Het maakt niets uit in welke wijk je woont of op welke basisschool je zit.

Waar is KVW HeKoS?

Ons thuishonk is al jaren basisschool de ‘Armhoefse Akker’ in de Tilburgse wijk ‘Armhoefse Akkers’. Het adres hiervan is Spoordijk 68, 5018 GH in Tilburg. De ingang van KVW is in de Armhoefstraat. Mocht het thuishonk veranderen, communiceren we dat uiteraard uitgebreid en duidelijk. 

Kan ik opgeven bij wie mijn kind in het groepje wil?

Natuurlijk mag dat! We doen ons uiterste best om hier rekening mee te houden. Helaas lukt het ons niet altijd om met álle voorkeuren rekening te houden.

Mijn zoon/dochter heeft medische problemen die ik graag vooraf bespreek met jullie. Hoe doe ik dat?

In dat geval, kan je het beste even contact met ons opnemen via de mail. We plannen dan vaak even een telefoongesprek in om door te spreken wat de situatie is en hoe wij hierin kunnen ondersteunen. We besteden hier altijd geruime tijd & aandacht aan: iedereen verdient een leuke week! 

Hoe hoog zijn de inschrijfkosten?

De kosten voor een deelname zijn op dit moment €38,00 per kind. Hiervoor krijgen de kinderen vijf dagen lang activiteiten van ±09:00 tot 16:00. Wij zorgen voor drankjes en daarbij wat lekkers. De kinderen mogen zelf hun lunch meenemen.