Nieuws

Het laatste nieuws voor jou op een rijtje!
Nieuws

Hiernaast staat voor jou het laatste nieuws!

 

Update KVW HeKoS 2021

Hoewel natuurlijk niemand een glazen bol heeft en in de toekomst kan kijken, hopen wij met heel ons hart dat KVW dit jaar gewoon door mag gaan. Daarom zijn we volop bezig met de organisatie. Een groot gedeelte van die organisatie is het verzamelen van voldoende vrijwilligers. Het aantal vrijwilligers heeft direct invloed op het aantal kinderen dat mee kan doen. Ben of ken jij iemand die van zaterdag 28 augustus t/m zaterdag 4 september 2021 ergens nog een gaatje heeft? Top! Geef je dan op via info@kvwhekos.nl.

 

Zodra de inschrijvingen voor KVW 2021 open gaan, vermelden we dit uiteraard direct online.

KVW 2020 gaat NIET door

De Gemeente Tilburg (en wij sluiten ons daarbij aan) zien geen mogelijkheid om KVW op een verantwoorde manier doorgang te laten vinden zoals normaal.

Hoewel het coronavirus ons geplande fuifje van 17-21 augustus geen doorgang laat vinden, proberen we toch van ons te laten horen. Er is immers tegenwoordig zoveel digitaal mogelijk, dan moeten we een stukje KVW toch ook kunnen digitaliseren…;) We houden jullie hiervan op de hoogte!

We hopen jullie volgend jaar terug zien en dan maken we er samen een groter fuifje van dan ooit tevoren! Voor nu wensen we jullie veel sterkte toe de komende periode, blijf gezond en dan zien we elkaar hopelijk snel onder betere omstandigheden terug.

 

Team KVW HeKoS

KVW HeKoS 2019

Kindervakantiewerk HeKoS 2019 is inmiddels al weer een tijd achter de rug.

We zien jullie graag terug in 2020 van 17 t/m 21 augustus

 

Tot ziens!

Team HeKoS

Inschrijvingen 2019 gesloten!

Momenteel is inschrijven niét meer mogelijk. Heeft u uw kinderen nog niet ingeschreven? Kom zondag 11 augustus langs tijdens het openingsfeest van 14:00-16:00. We bekijken dan per kind of er nog plek is in het gewenste groepje. Let op (!): dit is géén garantie tot deelname. Vragen? Neem contact met ons op via info@kvwhekos.nl

Evaluatie KVW HeKoS 2018

Hopelijk heeft(/hebben) uw kind(eren) genoten van een leuke week en uzelf van een leuk eindfeest op de vrijdagavond. 

Om KVW 2019 nog leuker en beter te maken, willen wij u vragen de volgende korte (!) evaluatie in te vullen. Kost u hoogstens 5 minuutjes; hebben wij heel veel aan! 

Met de resultaten wordt vanzelfsprekend vertrouwelijk omgegaan. 

Vragen? We zien graag een mail tegemoet

Deelnemers

dagen

Vrijwilligers

Jaar bestaan

Neem contact op!

Locatie: Basisschool Armhoefse Akker
Spoordijk 68
5018GH Tilburg

Telefoon: +31 6 301 281 04

E-mail: Info@kvwhekos.nl