kvwhekosbanner2019

Kinderen

HeKoS KVW is bedoeld voor kinderen die in het schooljaar voorafgaand aan het KVW op de basisschool zitten. (Groep 1 t/m groep 8)

Kids0310
Om het Kindervakantiewerk op een verantwoorde wijze te kunnen organiseren zijn wij afhankelijk van voldoende vrijwilligers. Het aantal deelnemers is dan ook niet onbeperkt en hangt af van het aantal vrijwilligers.
Tot nu toe heeft dit nog nooit geleid tot een deelnamestop maar in geval van nood (te weinig vrijwilligers) hanteren wij de volgende voorrangs- selectiecriteria:
  • Kinderen uit de wijk
  • Kinderen die op scholen zitten uit de wijk
  • Kinderen die al eerder hebben meegedaan

Kids0147 Kids0172
De kinderen worden ingedeeld in groepen op leeftijd. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de voorkeur van de kinderen (vriendjes/vriendinnetjes)
Bij elke groep loopt in elk geval één ervaren leider mee, samen met een of meerdere hulpleiders, afhankelijk van de grootte van de groep.

Mail:  Info@kvwhekos.nl
Adres tijdens KVW:
 Telefoonnummer: 06 301 281 04
 Basisschool Armhoefse Akker
 Spoordijk 68  5018 GH Tilburg

Rekeningnr: NL67 INGB 0002 6052 04
KvKnummer: 63239388

Vanaf 2015 is HeKoS Kindervakantiewerk een stichting.
De organisatie is volledig in handen van vrijwilligers.