kvwhekosbanner2019

De inschijvingen voor KVW HekoS 2019 zijn gesloten.
Mocht u uw kind(eren) nog niet hebben ingeschreven, kunt op zondagmiddag 11 augustus tussen 14:00u. en 16:00u. langskomen op het openingsfeest van KVW HeKoS.
We bekijken dan per kind of er nog plek is voor hem/haar om mee te doen.

LET OP: Dit is geen garantie tot deelname.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@kvwhekos.nl.

Algemeen.
Wil je meedoen met de activiteiten van het Kindervakantiewerk HeKoS in de zomer, dan moet je je eerst inschrijven.
Het inschrijven en betalen van de inschrijving kun je via deze site helemaal zelf regelen. Doe dit altijd samen met een van je ouders/verzorgers.

Het inschrijven bestaat uit een aantal stappen:
  1. Vastleggen van één inschrijving
  2. Controleren van deze inschrijving
  3. Overzicht van de inschrijving(en)
  4. Betalen via iDEAL
  5. Afronden van de inschrijving
Na het tonen van de inschrijving(en) kan gekozen worden om nog iemand in te schrijven of kan er worden gekozen om door te gaan naar het betalen van de getoonde inschrijving(en). Door deze opzet kunnen meerdere deelnemers via één betaling worden ingeschreven.
Pas nadat de laatste stap succesvol is bereikt en u een bevestiging via de mail heeft ontvangen, is/zijn de inschrijving(en) definitief

De kosten.
Het inschrijfgeld voor 2019 is € 38,00.
Inschrijven kan alleen digitaal via deze website vanaf maandag 3 juni. De inschrijving is minimaal twee weken mogelijk.
Bij inschrijving dient u meteen te betalen (via iDEAL)
Voor de financiën is HeKoS afhankelijk van uw inschrijfgeld, subsidie van de Gemeente Tilburg en sponsorgelden.

Inschrijven voor 2019 is niet meer mogelijk.

Mail:  Info@kvwhekos.nl
Adres tijdens KVW:
 Telefoonnummer: 06 301 281 04
 Basisschool Armhoefse Akker
 Spoordijk 68  5018 GH Tilburg

Rekeningnr: NL67 INGB 0002 6052 04
KvKnummer: 63239388

Vanaf 2015 is HeKoS Kindervakantiewerk een stichting.
De organisatie is volledig in handen van vrijwilligers.